Woonwagens

De historie van ons bedrijf is nauw verbonden met de vraag naar woonwagens. Voor gemeenten en woningcorporaties, maar ook voor particulieren, is Kraaikamp een professioneel partner voor het bouwen en leveren van permanente bewoning in woonwagens. Woonwagenbewoners houden een unieke cultuur in stand, waar wij met in achtneming van de wet- en regelgeving, professioneel invulling aan geven. De door ons gebouwde woonwagens sluiten perfect aan op deze kenmerkende huisvesting. Wij leveren de woonwagens voorzien van KOMO-attest met productcertificaat en onze woonwagens voldoen aan de hedendaagse kwaliteits- en veiligheidsnormen. 
 

Kraaikamp woonwagens zijn flexibel ingericht, energiezuinig, onderhoudsarm, degelijk en uitgevoerd naar wens van de opdrachtgever en huurder. Wij staan voor een open en eerlijke communicatie, professionele uitvoering en de juiste begeleiding en nazorg.

 

Met de komst van de nieuwe BENG eisen - en het feit dat Kraaikamp enig certificaathouder KOMO woonwagens is -, biedt Kraaikamp u een uniek product met een optimale kwaliteit. ​​Een Kraaikamp woonwagen voorzien van KOMO keur,  met een aantoonbaar constructieve duurzaamheid van 50 jaar, en welke voldoet aan de BENG eisen 2021.

 

GEMEENTEN EN WONINGCORPORATIES      |     PARTICULIEREN

Gemeenten en woningcorporaties

Voor gemeentes en woningcorporaties is Kraaikamp uw partner op het gebied van huisvesting voor woonwagenbewoners. Onze jarenlange kennis en ervaring zijn een belangrijke pré bij het adviseren, ontwerpen en bouwen van nieuwe woonwagens, die voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Eveneens bieden wij ons vakmanschap aan bij het verduurzamen van het woonwagenbezit van gemeentes en woningcorporaties. De door u gestelde eisen voor reguliere huisvesting nemen wij daarbij als uitgangspunt. Als enige in Nederland beschikken wij over een KOMO-attest met productcertificaat (enige certificaathouder) en onze woonwagens voldoen aan de hedendaagse kwaliteits- en veiligheidsnormen. 

Bewoners betrekken

Als gemeente en woningcorporatie wenst u toekomstige bewoners te betrekken bij de keuze van hun woonwagen. Wij ontzorgen u daarbij door aan de hand van de verschillende woonwagenmodellen de gewenste kaders en basiskeuzes vast te leggen. Op die manier biedt u huurders binnen voorafgestelde kaders hun keuzevrijheid. U bepaalt hoever u daarin gaat. Bij bezoek aan onze showroom tonen wij de huurders deze opties waaruit zij hun keuze maken. Op die manier ontzorgen wij u volledig.

particulieren

Elke woonwagen, van een eenvoudig en compact model tot een riante uitvoering met verdieping, is een symbool van vrijheid. Een persoonlijk symbool dat door onze vakmensen met passie en beleving wordt gebouwd en dat u met trots doet wonen. Wij geven graag invulling aan uw persoonlijke wensen en vertalen deze naar duurzaam maatwerk.

Uw woonwagen volledig op maat

Voor particulieren is het fijn te weten dat zij niet gebonden zijn aan standaarden, maar wij volledig ‘blanco’ met u aan tafel gaan om te luisteren naar uw wensen, ideeën en (financiële) mogelijkheden. Vanuit die wensen maken wij een ontwerp dat invulling geeft aan uw persoonlijke wensen, past binnen de mogelijkheden van het perceel en voldoet aan de wettelijke eisen. 

Onze vertrouwde kwaliteit en service

Woonwagenbewoners weten wat ze aan Kraaikamp hebben. Dat wij bij veel families al drie generaties lang leveren, komt omdat zij weten dat wat wij doen goed en compleet is. Wij ontwerpen en bouwen, maar wij zorgen óók voor het transport en de plaatsing en eventueel ook voor het afvoeren van uw huidige woonwagen. Bij technische probleempjes zijn onze servicemonteurs ook in de jaren daarna snel ter plaatse. 

Welkom!

U bent van harte welkom!

Zien en beleven zegt meer dan duizend woorden. Daarom nodigen wij u van harte uit tot een bezoek aan onze fabriek en showroom in Biddinghuizen.

Daar kunt u persoonlijk kennismaken met onze woonwagens in de verschillende bouwstadia, de toegepaste materialen, onze vakmensen en de resultaten van wat zij dagelijks realiseren.

 

De gastvrijheid van een familiebedrijf

Wij zijn een echt familiebedrijf, dat streeft naar openheid en gastvrijheid, en een flexibel, professioneel bedrijf dat een jarenlange vakkennis en ervaring combineert met een ontspannen klantenbenadering en een enthousiaste inzet.

Wij nodigen u dan ook van harte uit een afspraak te maken voor een nadere kennismaking. 

 

Graag tot ziens.