Huurchalets

Accommodaties in alle vormen

 

Voor de zakelijke markt heeft Kraaikamp diverse verhuuraccommodaties in het leveringsprogramma welke geheel naar wens kunnen worden aangepast. Het model, de maatvoering, de gevelbekleding, de inrichting en algehele uitstraling, werkelijk alles is mogelijk. Kraaikamp denkt met u mee als het gaat om een onbezorgd verblijf van uw gasten in een huuraccommodatie, waarin de beleving, comfort en kwaliteit centraal staan. Uw gasten genieten...

De mogelijkheden

  • Huurchalet
  • Hotelchalet
  • Verandalodge
  • Strandhuisje
  • en uw verhuuraccommodatie op maat!

Woonunits

Wanneer u als gemeente of woningcorporatie op zoek bent naar een snelle en hoogwaardige oplossing voor een woonprobleem, dan biedt een chalet of woonwagen een luxe en aanpasbare oplossing.

 

Want in tegenstelling tot een traditionele woning is een woonwagen veel eerder leverbaar, maar tevens is hij, bij functie wisselingen, altijd aanpasbaar. Wat in eerste instantie wordt ingezet als enkel model voor starters of studenten is later altijd snel aanpasbaar voor b.v. senioren of mantelzorgwoning.

Dat is de grote kracht van ons houtskelet bouwsysteem, terwijl de luxe en het comfort niet onderdoen voor een traditionele woning. Integendeel!