Over Kraaikamp

Kraaikamp chalets en woonwagens

 

Ervaring en kwaliteit sinds 1958.

In 1958 begonnen als een doe-het-zelf winkel in Amersfoort, is het familiebedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor de levering van chalets aan particulieren en recreatieparken én woonwagens voor gemeenten en woningcorporaties.

KOMO-attest met productcertificaat

Kraaikamp bouwt vakantiewoningen welke volledig voldoen aan de wensen van de recreant waarbij comfort, flexibiliteit, onderhoudsarm en duurzaam bouwen centraal staan. Binnen de technische mogelijkheden en de toegestane regelgeving brengen wij uw wensen volledig tot leven.

 

Sinds 1983 worden onze woonwagens geleverd met het KOMO-attest met productcertificaat. Daar zijn we trots op! Wij streven er naar de zwaardere opbouw en de hogere kwaliteitseisen- en normen op het gebied van KOMO ook toe te passen in onze chalets, waardoor u verzekerd bent van een optimaal comfort en een degelijke prijs/kwaliteitverhouding.

 

Wij staan voor een persoonlijke benadering en als derde generatie koesteren wij nog steeds de onderscheidende kenmerken van het familiebedrijf.

maak kennis met 60 jaar vakmanschap

Passie voor kwaliteit.

 

Als derde generatie in ons familiebedrijf wil ik u hartelijk danken voor uw interesse om kennis te maken met Kraaikamp. Dagelijks werken wij met 25 medewerkers vol passie en aandacht aan de realisatie van maatwerk chalets en woonwagens, waar kwaliteit en betrouwbaarheid al sinds 1958 hoog in het vaandel staan. Wij streven ernaar u optimaal comfort te bieden in een chalet of woonwagen welke volledig aan uw wensen voldoet en waarin u verzekerd bent van jarenlang woongenot. Ik hoop dat onze website u voldoende inzicht geeft in onze flexibele mogelijkheden en uitnodigt tot een bezoek aan onze fabriek. Tijdens een persoonlijke kennismaking laten wij u graag proeven van onze gastvrijheid, vakmanschap en passie voor bouwen. Ik heet u van harte welkom in Biddinghuizen. Een hartelijke groet en graag tot ziens!

 

Wendy Kraaikamp