Transport & service

Onze service is van A tot Z. Van ontwerp tot en met plaatsing en nazorg. Met andere woorden; wij zorgen voor een sleutelklare woning. Transport en plaatsing zijn voor ons een belangrijk onderdeel van de totale kwaliteit waar Kraaikamp voor staat. Elk chalet en elke woonwagen wordt optimaal gecontroleerd alvorens deze de fabriek verlaat. Ons service- en onderhoudsteam staat altijd voor u klaar.

 

Betrouwbare transporteur

Al jarenlang werken wij met een vaste betrouwbare transporteur en kraanbedrijf, die in nauw overleg met de park- of campingbeheerder zorgdraagt voor een gestroomlijnd transport. Om obstakels te voorkomen screenen zij de route en zorgen voor de benodigde vergunningen en ontheffingen. Onze eigen servicemonteurs begeleiden dit transport om zorg te dragen voor een juiste plaatsing en vakkundige aansluiting van alle nutsvoorzieningen, zodat u bij het in ontvangst nemen van de sleutel onbezorgd kunt gaan genieten van uw nieuwe (tweede) woning.

Service en onderhoud

Ook voor service en onderhoud kunt u op ons rekenen, want onze zorg houdt niet op bij het overhandigen van de sleutel. Met een juiste nazorg biedt Kraaikamp u de garantie en zekerheid van een comfortabel verblijf in uw nieuwe vakantiewoning en staan wij altijd met raad en daad voor u klaar. Ook wanneer u jaren later aanpassingen wenst door te voeren. Jaarlijks verlaten zo’n ca. 70-80 luxe vakantiewoningen en woonwagens onze fabriek in Biddinghuizen. Wij voelen het als een belangrijke verantwoordelijkheid om optimaal toe te zien op een hoogwaardige kwaliteit en service.

Want ook dat is Kraaikamp:

  • Uw partner van voortraject tot eindcontrole en nazorg.
  • Uw recreatiepartner in zorgeloos genieten
     

Wij helpen u graag bij

  • Preventief onderhoud
  • Snelle service bij storing of defect
  • Verbouwing of aanpassing van uw chalet


Dat maakt Kraaikamp al sinds 1958 tot een betrouwbaar en onderscheidend partner in luxe recreëren.