Chalets

Al tientallen jaren is Kraaikamp uw specialistisch bouwer op het gebied van chalets en vakantiewoningen. Dat doen wij voor particulieren, recreatieparken en campings. Voor deze doelgroepen bouwen wij volledig op maat chalets en vakantiewoningen, maar ook andere woon, werk- en recreatie-verblijven. Uw chalet of woning wordt volledig uitgevoerd naar uw wensen, budget en gezinssamenstelling.

 

PARTICULIEREN  |  RECREATIEPARKEN

Particulieren

Uw tweede huis is een geliefde plek waar u veelvuldig vertoeft en waar u graag dezelfde gezellige sfeer proeft als thuis. Voor de één betekent dat een chalet met een luxe badkamer en sauna, voor de ander is dat vooral een fijn beschut buitenverblijf. Wij helpen u door mee te denken hoe u optimaal invulling geeft aan wat voor u ‘genieten’ betekent. 

Een chalet in drie stappen

Alles is mogelijk! Zo eenvoudig is het eigenlijk. Onze vakmensen gaan graag elke uitdaging aan. Om echter de eindeloze reeks aan mogelijkheden voor u inzichtelijk te maken, stellen wij uw droomchalet samen aan de hand van drie eenvoudige stappen.

Drie keuzes die snel en overzichtelijk tot uw droomchalet leiden.

 

  1. U kiest het type chalet dat u wenst.
    Een chalet enkel model, een chalel dubbel model of een chalet L-model (hoekvorm)
  2. Vervolgens bepaalt u het model. Bekijk onze kenmerkende kraaikamp modellen.
  3. Als derde kiest u de indeling. De indeling wordt geheel op maat gemaakt.

Recreatieparken

Wilt u als recreatiepark een uitbreiding van uw park realiseren? Wilt u de chalets verkopen of kiest u voor de verhuur van chalets waarbij u de exploitatie in eigen beheer wenst te houden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres en helpen wij u graag. Speciaal voor recreatieparken ontwerpen en bouwen wij chalets in kleinschalige series. Vakantiewoningen die in grootte, indeling en stijl passen bij de filosofie van uw recreatiepark. Strak en modern, of landelijk en nostalgisch? Kiest u maar!

Uw vertrouwde partner

Al decennialang is Kraaikamp een vertrouwd partner voor tal van recreatieparken en hun relaties. Vertrouwd, omdat onze hoogwaardige kwaliteit nooit ter discussie staat. Wij zorgen dat uw gasten verblijven in een chalet dat goed oogt, uitstekend van kwaliteit is en een chalet dat met zijn fraaie uitstraling laat zien dat u uw gasten respecteert. Een chalet waarin alles aanwezig is wat uw gasten wensen, maar tevens onderhoudsvriendelijk is en het poetsen voor uw schoonmaakploegen eenvoudig en aangenaam maakt.